ритуальні послуги львів
    Ритуальні послуги. Магазин Ритуальної Атрибутики

    уточнюйте, будь ласка, графіки роботи

    і можливість надання послуг

    на час відключення електроенергії

    Ритуальні  послуги  у  львові

    Як отримати грошову допомогу на похорон (поховання) ?

    ритуальні послуги у Львові
    ритуальні послуги у Львові

    Допомога для осіб які померли від нещастного випадку на виробництві

     

     

    Кому видається: Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань зобов’язаний у встановленому законодавством порядку своєчасно і в повному обсязі виплатити одноразову допомогу особам, що перебували на утриманні померлого, а також організувати поховання померлого, відшкодувати вартість пов’язаних з цим ритуальних послуг.

     

    Де видається: у Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань.

     

    На підставі яких документів: для відшкодування витрат на похованя оригінали платіжних документів, чек, квитанція  про витрату коштів під час поховання померлого. Одноразова допомога виплачується на основі довідки про середню заробітну плату померлого за останні шість календарних місяців роботи.

     

    Який розмір допомоги: розмір допомоги на поховання здійснюється в межах норм (на підставі п. 6 Порядку проведення витрат на поховання у разі смерті потерпілого від нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2001 р. №826, розмір і процедура проведення і обліку витрат на поховання і пов’язаних з цим ритуальних послуг встановлюються правлінням Фонду для обласних управлінь його виконавчої дирекції на диференційованій основі відповідно до фінансових можливостей і місцевих умов за поданням виконавчої дирекції Фонду.

     

    Граничні розміри витрат на поховання потерпілого і пов’язаних з цим ритуальних послуг затверджені постановою правління Фонду від 6 березня 2006 року N 13).

    Розмір Одноразової допомоги розраховується Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань виходячи з середньої заробітної плати померлого за останні шість календарних місяців.

    Закон №1105 «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві і професійного захворювання, які призвели до втрати працездатності»

    Таблички

    від 150 гривень